Oplev, del og forkæl med Grønbechs

Inviter dine gæster til Bornholm

Udforsk ekstraordinære muligheder med Grønbechs Hotel.

Ønsker du at skabe en drømmebryllupsdag eller en mindeværdig fest? Vores professionelle team står klar til at omdanne dine visioner til virkelighed, så du kan fejre kærlighed og venskab i vores smukke omgivelser.

For cykel- og træningsentusiaster er vores sted også ideelt. Tag på en cykeltur og udforsk Bornholms naturskønhed, eller vælg et træningsophold og forny krop og sind.

Gr├©nbechsHotel6699
Møder & Konferencer
Kom til Grønbechs Hotel, og lad det blive en getaway fra de vante omgivelser. Holder du et møde hos os, får du en topplacering i byen, vi tilpasser dit event til dine behov, og vi er med dig hele vejen. Vi tilbyder blandt andet mødepakker, skræddersyede løsninger, forplejning og teknisk assistance. Vi har lokaler med plads til alt fra 2 til 70 deltagere.
Eksempel på dagsprogram
Ankomst til hotellet
Nyd en dejlig frokost på hotellet
Kaffe og kage
Snacks
Eksempel på flerdagsprogram
Dag 1
Ankomst til til hotellet & check-in
Nyd en dejlig frokost på hotellet
Kaffe og kage
Snacks

Dag 2
Morgenmad
Nyd en dejlig frokost på hotellet
Kaffe og kage
Snacks

Dag 3
Morgenmad
Check ud
Previous slide
Next slide

Bryllup & Fest

Om det er bryllup, fest, konfirmation eller en anden stor begivenhed, tilbyder Grønbechs Hotel de perfekte rammer.

På Grønbechs Hotel glæder vi os til at hjælpe jer med jeres store begivenhed. Det skal være en fantastisk dag, hvor I bare læner jer tilbage og nyder hinanden og gæsterne.

Lige meget om I er 10 eller 60 personer, tilrettelægger vi dagen og menuen efter jeres ønsker.
Gårdhaven inviterer ved ankomst til champagne og snacks, inden middagen bliver serveret indenfor i Restaurant Grønbechs Hotel. Efterfølgende kan kaffe og avec nydes i baren eller udenfor, alt efter vind og vejr.

Er I et mindre selskab, der ønsker mere intime forhold, har vi på første sal vores private dining room, som har plads til selskaber med mindre end 20 personer.

Vine (5)