Gourmetmad og uformel stemning

I vores restaurant byder vi på lækkert smørrebrød og gourmetmad med udgangspunkt i det bornholmske og uden nogen dogmer, men med afsæt i rigtig god mad, de bedste vine og ikke mindst den særlige atmosfære af uformel hygge. Restauranten er nemlig et sted, hvor alle kan være med – hotelgæst eller ej. Du kan både nyde en hel aften på restauranten, snuppe et par retter inden koncerten eller drikke en drink i vores fantastiske gårdhave under stjernerne. Det er helt op til dig!

Mad er en fantastisk måde at bringe mennesker sammen, og på trods af alverdens forskelligheder kan vi som regel altid enes om det gode måltid.

Om vores køkken

Restauranten er indrettet med fokus på ægte bornholmsk hygge med en moderne pust. Stemningen er uformel og hyggelig og maden er af højeste kvalitet.

Til frokost kan du både få små lækre retter, som du kan spise som starters eller som en let frokost samt lækkert kvalitets smørrebrød. Du kan også sagtens nøjes med en sideorder og en øl eller glas vin som du kan nyde i vores hyggelige restaurant eller gårdhave.

Til aften har vi et udvalg af gourmetmad på menuen, som skifter i følgeskab med årstidens friske råvarer.

Til børn er der en børnemenu. Spørg vores tjener.

Previous slide
Next slide

Om vores vine

Vi tilbyder en omhyggeligt udvalgt samling af kvalitetsvin inden for både rødvin, hvidvin, rosévin, dessertvin samt Champagne og mousserende vine. Vinene er kompromisløst udvalgt baseret på kvalitet, og selvom hovedvægten ligger på europæiske vine, har vi også tilvalgt en række lækre oversøiske vine.
Vores ”Husets Vine” er med god grund enormt populære. De er nøje udvalgt, og der får man virkelig meget kvalitet for pengene. For de mere kræsne eller nysgerrige gæster, som ønsker at gå på yderligere opdagelse i vinuniverset, har vi også et særdeles spændende kælderkort – spørg gerne efter det i restauranten.

Om vores bar

Hjertet i hotellet er receptionen og baren med udsigt til Allinge Havn. Her er gæster altid velkomne i vores bløde loungemøbler til en øl, et glas vin eller en vand fra Bornholms Mosteri, samt lækre små snacks efter en lang dag med at udforske øen.

Previous slide
Next slide

Om vores gårdhave

Mellem hotellets hyggelige bygninger er der den hyggeligste gårdhave, hvor du kan nyde din mad eller blot en øl eller glas vin fra vores udendørs bar. Her kan du hvile under skyggen fra figentræet i læ for vinden fra Østersøen.

Om vores morgenmad

På Grønbechs Hotel serverer vi morgenmad hver dag mellem 7.00-10.00.

Morgenmaden bliver serveret som en buffet med varieret udbud hver dag, og altid med et stort og lækkert udbud af varme og kolde retter, herunder specialiteter fra det lokale slagteri, Hallegaard.

Previous slide
Next slide