Et autentisk bornholmsk hotel

Det charmerende Grønbechs Hotel, der ligger idyllisk ved Allinge Havn, har gennemgået en gennemgribende renovering i 2022/23. Under renoveringen har fokus været på at bevare den ægte bornholmske følelse, som stammer helt tilbage fra slut 1800-tallet, hvor først kunstnerne sidenhen også andre turister opdagede den smukke klippeø, samtidig med at hotellet naturligvis skal give en følelse af luksus og moderne bekvemmelighed.

Hotellet har 23 unikke værelser med eget badeværelse. Nogle værelser har altan, nogle værelser har udsigt til Allinge Havn og Østersøen og andre værelser har kig ud over smukke Allinge. Alle værelser er indrettet i farver, tapeter, keramik og stoffer, som skal give en både lokal og hjemlig følelse.

På bagsiden af hotellet findes hotellets smukke gårdhave, som danner rammen om afslappende stunder under åben himmel i skyggen fra det karakteristiske bornholmske figentræ. Her kan du nyde en kop kaffe, læse en god bog eller nyde et glas rose fra vores bar med venner.

Grønbechs Hotel ligger ideelt til at udforske den smukke natur i den unikke nordlige del af øen (blandt lokale kaldt “Nordlandet”). Vandreture er en favorit blandt gæsterne, da det er en fantastisk måde at udforske den smukke natur og kystlinje på. Mange bruger ligeledes hotellet som udgangspunkt for cykelture i det kuperet terræn på øen.

Når dagen går på hæld, kan du se frem til at vende tilbage til hotellets hyggelige atmosfære. Hvis du søger efter et sted, hvor hygge og hjertevarme er i fokus, er Grønbechs Hotel det perfekte valg. Uanset om du ønsker at slappe af og nyde den fantastiske udsigt over havet eller deltage i spændende aktiviteter, vil din oplevelse på Grønbechs Hotel være unik og mindeværdig.

_AHL6383 copy
ED03 copy
_AHL5591
ED21 copy
Groenbechshotel0462b