Komplet afslapning i smukke rammer

Grønbechs Hotel har 23 værelser, hvoraf 21 er dobbeltværelser, og 2 er enkeltmandsværelser. Værelserne er bevaret i de originale størrelser fra 1901 og er holdt i en minimalistisk og enkelt stil. Nogle af værelserne vender ud mod havet, andre har egen balkon med udsigt til gårdhaven og aftensolen, andre har udsigt ud over smukke Allinge. Alle værelserne har eget badeværelse. 

ENKELTVÆRELSE

Vores to enkeltværelser er indrettet til både afslapning, hygge og luksus og med kig til Østersøen og ud over Allinge by. Værelset er indrettet med skrivebord, siddeplads og gratis wifi. Enkeltværelserne har eget bad med lækre produkter fra Meishai.

Previous slide
Next slide

DOBBELTVÆRELSE

Vores dobbeltværelser har enten kig til Østersøen, Allinge by eller vores hyggelige gårdhave. Alle værelser er unikt indrettet, men altid med skrivebord lænestol eller sofa og gratis wifi. Dobbeltværelserne har eget bad med lækre produkter fra Meishai.

DOBBELTVÆRELSE M/ALTAN

Vores dobbeltværelse med altan er indrettet til afslapning og luksus. Værelset har en privat altan, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe eller et glas vin. På værelset er der lænestol, skrivebord og gratis wifi. Dobbeltværelserne har eget bad med lækre produkter fra Meishai.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

DOBBELTVÆRELSE M/HAVUDSIDGT

Værelset er indrettet med luksus og bornholmsk stemning. Værelset har udsigt til Østersøen og Allinge Havn. På værelset er der lænestol, skrivebord og gratis wifi. Dobbeltværelserne har eget bad med lækre produkter fra Meishai.